teemme unelmiesi laukun

Ompelu nahka laukut mukaan luonnos kuvien ja luonnosten perusteella

Hyväksymme tilauksia valmistukseen Laukut miehille ja naisille valmistettu aitoa nahkaa henkilökohtaisista tilauksista. Voit tehdä luonnoksen unelmapussistasi itse tai lähettää kuvan, ja asiantuntijamme tekevät pussin luonnoksen mukaan ottaen huomioon kaikki toiveesi. näin, sinusta tulee omistaja ainutlaatuinen laukku sopii vaatekaappi ja voit olla varma, että et löydä samaa laukkua mistään!

Kuinka tehdä tilaus ompelu pussit mukaan teidän luonnos

Laukun tilaaminen on erittäin helppoa:

  • lähetä luonnos tai kuva haluamastasi laukusta
  • täsmennä toiveet ihon väristä ja tekstuurista
  • määritä kassin haluttu koko ja sisäinen ergonomia
  • kun olet keskustellut yksityiskohdista maksa tilaus
  • viikon kuluttua laukkusi on valmis

Harrastamme sekä naisten että miesten ja jopa lasten laukkujen ompelua. Räätälöinnin päämateriaali on laadukas aito nahka. Laukku valmistetaan käsin. Keskimääräinen valmistusaika on 7 työpäivää. Teemme räätälöinnin Laukut kaikkiin tilaisuuksiin: business, ilta, rento, juhlia varten…

Voimme myös työskennellä yritysasiakkaiden luoda rajoitettu kokoelma business laukut, joka korostaa yrityksen identiteetti tuotemerkin!

Teoksemme luominen pussit yksilöllinen suunnittelu

yksilöllinen järjestys Ihon värin ja tekstuurin valinta toiveidesi mukaan

Kun tilaat ompelupusseja yksilöllisten mieltymystesi mukaan, käsityöläisemme valitsevat ihon värin tekstuurin. Voit tilata laukun missä tahansa koossa ja yksittäisillä ratkaisuilla laukun sisällä – mikä tahansa määrä lokeroita, salaisia taskuja sekä design-vyö, jolla laukku kannetaan olalla. Kun olet jättänyt pyynnön, managerimme ottaa sinuun yhteyttä selvittääkseen tilauksen yksityiskohdat.

Tilaa pussin räätälöinti ja käyttää sitä ilo!