YKSINOMAINEN

Päiväsuunnittelija

KÄSINTEHTY AIDOSTA NAHASTA

Design boutique Qlare luo yksinoikeudella päiväsuunnittelij. Päiväsuunnittelija valmistetaan käsin aidosta nahasta. Qlare weekliesille on ominaista konseptuaalisen ja graafisen suunnittelijan kehittämä epätavallinen muotosuunnittelu sekä kansainvälisten suunnittelukilpailujen voittaja Italiassa, Saksassa ja Amerikassa.

Ainoastaan korkealaatuinen nahka

Tilata, käytämme mitään tekstuuri aitoa nahkaa valmistuksessa päiväkirjat. Se voi olla matelijan – pytonin tai krokotiilin-nahkaa, liskon nahkaa tai painettua nahkaa, jossa on kasa kuten leopardilla tai seepralla. On myös mahdollista soveltaa mitä tahansa kuviota iholle erityisillä kulutusta kestävillä maaleilla: nämä voivat olla jäljennöksiä maalauksista tai yritysten tyylistä yritysten suunnittelun elementtien muodossa.

Kokoelma 2022

Päiväsuunnittelija Rocco

Exclusive design. Luonnollinen kohokuvioitu Italialainen matelijanahka. Muoto-välillä A5 ja A6: mitat 185 mm x 135 mm. täysin käsintehty käyttäen luonnon laatumateriaaleja. Voit tilata yhden vaihtoehdoista: päivittäiseen suunnitteluun tai viikkosuunnitteluun.

alkaen 1 kpl / hinta 79 euro
Päiväsuunnittelija Brotte

Erilaisten ihon tekstuurien yhdistelmä luo epätavallisen mutta tiukan kuvan. Käytetään aitoa nahkaa. Muoto on lähellä A5: tä: mitat 210 mm x 155 mm. täysin käsintehty käyttäen luonnon laatumateriaaleja. Voit tilata yhden vaihtoehdoista: päivittäiseen suunnitteluun tai viikkosuunnitteluun.

alkaen 1 kpl / hinta 81 euro
Päiväsuunnittelija Graphit

Ainutlaatuinen muoto Lukko muodossa kiinnitys solki. Aitoa italialaista nahkaa. Muoto on lähellä A5: mitat 210 mm x 160 mm. suunnittelija lukko. täysin käsintehty käyttäen luonnon laatumateriaaleja. Voit tilata yhden vaihtoehdoista: päivittäiseen suunnitteluun tai viikkosuunnitteluun.

alkaen 1 kpl / hinta 80 euro
Päiväsuunnittelija Kette

Ei-triviaali muotoilu yhdistelmä kirkkaita värejä ja erilaisia kuvioita aitoa italialaista nahkaa. Muoto-välillä A5 ja A6: mitat 190 mm x 135 mm. täysin käsintehty käyttäen luonnon laatumateriaaleja. Voit tilata yhden vaihtoehdoista: päivittäiseen suunnitteluun tai viikkosuunnitteluun.

alkaen 1 kpl / hinta 80 euro
Päiväsuunnittelija Orro

Ei-triviaali muotoilu yhdistelmä kirkkaita värejä ja erilaisia kuvioita aitoa italialaista nahkaa. Muoto on lähellä A5: tä: mitat 205 mm x 150 mm. täysin käsintehty käyttäen luonnon laatumateriaaleja. Voit tilata yhden vaihtoehdoista: päivittäiseen suunnitteluun tai viikkosuunnitteluun.

alkaen 1 kpl / hinta 79 euro
Yksilöllisen suunnittelun kehittäminen

Haaveiletko tulla omistajaksi päivittäin tai viikoittain lehden luotu erityisesti mukaan oman suunnittelun mieltymykset? S. Qlare design studio kehittää päiväkirjojen Ja purjelentokoneiden suunnittelua yksittäisten tilausten mukaan. Palvelu on saatavilla sekä yksityishenkilöille että yritysasiakkaille. Suunnittelun kehittämisen kustannukset valmistustilausta tehtäessä sisältyvät tuotteiden lopulliseen hintaan.

Tilaus ja toimitus

Minimitilaus alkaen 1 kpl. Maksat tilauksen ennen sen tekemistä. Ennen maksua managerimme ottaa sinuun yhteyttä antaakseen maksutiedot ja selventääkseen tilauksesi tiedot. Toimitus suoritetaan maailmanlaajuisesti ostajan kustannuksella kuriiripalveluilla. Tilata, vain lähettää meille mitä olet valinnut ja osoitteesi. Otamme sinuun yhteyttä. Kiitti!