eksklusiivinen palvelu

Laukku suunnittelu tuotanto yhtenä kappaleena

Eksklusiivinen muotoilu laukku luotu juuri sinua varten

Tunnetut maailman merkit kopioivat massiivisesti laukkumallejaan. Siten käsilaukku ei enää tule ainutlaatuinen kohde, joka korostaa yksilöllisyyttä henkilö-muoti lisälaite ei enää voi korostaa ainutlaatuisuutta ja yksinoikeus.

Lähestymistapamme on radikaalisti erilainen – emme vain luo ainutlaatuisia lisävarusteita. Luomme laukkuja yksilöllinen suunnittelu, jotka korostavat tilan, persoonallisuus ja unconventionality oman maun.

Yksinomainen laukku yhdessä kopiossa luodaan erityisesti sinulle, joka perustuu yksilöllisiin vaatimuksiin ja mieltymyksiin. Näin sinusta tulee omistaja muoti lisälaite ainutlaatuinen ja jäljittelemätön muotoilu, joka korostaa hienostunut maku ja yksilöllisyys. Koko maailmassa ei ole saman laukun omistajaa.

Prosessi luoda yksinomainen laukku Huomio yksityiskohtiin

Huolellisesti toiveesi, useita yksityiskohtaisia luonnoksia tulevaisuuden laukku kehitetään sinulle, sekä huolellisesti valittu laadukkaita materiaaleja. Kun valitset yhden vaihtoehdoista, lahjakkaat käsityöläiset alkavat tehdä laukkuasi.

Odotusten ennakointi lähestymistapamme on luoda taideteos

Kaikissa työvaiheissa mielipiteesi on aina erittäin tärkeä. Käyttö maailman modernin osaamisen suunnittelu, psykologia ja kuva teollisuuden avulla voit luoda todellinen taideteos, joka antaa sinulle esteettinen ilo ja korostaa yksilöllisyyttä.

Laukkuompelustudiomme ei kopioi muita merkkejä-luomme yksilöllisiä, eksklusiivisia tuotteita, jotka eivät sisällä massatuotantoa ja kohtelemme asiakkaitamme huomioiden heidän yksilölliset toiveensa.

Design-Laukut S.Qlare haute couture

naisten käsilaukku Fiores

Pieni tyylikäs käsilaukku pehmeää italialaista nahkaa, luoma suunnittelija S. Qlare. Exclusive malli tehty käsin; laadukkaita luonnollisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja käytetään. Suunniteltu niille, jotka arvostavat epätavallista muotoilua ja estetiikkaa.

naisten käsilaukku Dolche

Ilmeikäs ja dynaaminen muotoja S. Qlare kuin tuore tuuli puhkesi suunnitteluun muoti kausi 2022, luoda kuvan ylellisyys ja hienostuneisuutta. Jokainen laukku on yksilöllinen ja käsityönä tehty. Epätavallinen väri ja tekstuuri yhdistelmä aitoa italialaista nahkaa tekee mallista kirkkaan ja ikimuistoisen..

naisten laukku LASHER

Tyylikäs tekijän malli Valmistettu aidosta italialaisesta nahasta, suunnittelija läppä kirjonta kanssa Tšekin helmiä ja nyöritys sivuilla. Sisällä on tasku asusteita varten. Sitä on mukava käyttää sekä kädessä että olkapäällä. Valmistettu käsin käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja ja huomiota jokaiseen yksityiskohtaan.

naisten laukku LV

Ainutlaatuinen malli Naisten rento laukku Stas Qlare collection 2022. Luotu pehmeä italialainen nahka yhdistelmä poni kasa nahkaa, suunnittelu laukku heijastaa kuvan ylellisyys, nykyaikaa ja korostaa hienostunut maku. Mallia on mukava käyttää sekä kädessä että olkapäällä. Kätevä sisäinen ergonomia antaa sinulle mahdollisuuden laittaa kaikki tarvitsemasi asiat järjestykseen.

naisten laukku Miloni

Yksinomainen malli laukku tyyliin Pop Art S. Qlare luo kuvan leikkisyys, tuoreus elementtejä rohkeuden ja glamouria. Laukku on täysin käsintehty aitoa nahkaa eri värejä ja kuvioita, luoda laaja kuvio. Pukukorujen koriste-elementit elävöittävät kuvaa ja tekevät siitä ilmeikkäämmän. Jokainen yksityiskohta laukku malli on vain alkuperäisiä elementtejä-suunnittelija sauma punottu kahva.

miesten salkkulaukku Extence

Tämä uusi Miesten laukku design Qlare yhdistää 3 eri ihon kuvioita. Tarkkaa huomiota yksityiskohtiin, huolellista työtä käsityöläisten antaa klassinen ääriviivat liiketoiminnan portfolio yksinomainen suunnitteluratkaisu. Kahvan monipuolisuus antaa mahdollisuuden valita laukun kantamisen-sekä kädessä että olkapäällä.

Miesten salkku Plessi 2.0.

Tämä tyylikäs salkkumalli miehille, suunnittelija S. Qlare Shvechkov luoma, yhdistää klassikoiden, vapauden ja toiminnallisuuden kuvan. Rohkea väri aksentteja, Trendikäs nahka rakenne täydentää kuvaa modernin business-tyylinen laukku. Salkun valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja, aitoa nahkaa. Huolellinen ja tarkkaavainen työ masters tekee tämän muoti lisälaite ainutlaatuinen ja jäljittelemätön, korostaen yksilöllisyyttä.

miesten suunnittelija laukku Frankenshteine

Tämä vuoden 2021 rento laukkumalli sai inspiraationsa Mary Shelleyn romaanin Frankenstein legendaarisesta hahmosta… täysin käsintehty. Aitoa nahkaa. Exclusive design. Sisustuselementtejä jokainen yksityiskohta.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennen tilaamista

Meidän boutique atelier luo ainutlaatuisia malleja laukkuja sekä miehille että naisille… ja jopa lapsia.

Projektin keskimääräinen kesto tilaushetkestä on 5-6 viikkoa. Jos sinulla on luonnos halutun pussin, kustannukset ja aika ovat paljon vähemmän.

Palvelumme perustuu etämuotoon. Toimitamme valmiita tuotteita mihin tahansa kaupunkiin.

Laukkujen suunnittelun tekijänoikeudet kuuluvat S. Qlare Shvechkov. Verkkosivuilla esitettyjen pussien toistaminen on kielletty lainsäädännössä. Jos haluat käyttää laukku suunnittelu kaupallisiin tarkoituksiin, käy tällä sivulla fashion design service

Laukkumallin luomisen kustannukset henkilökohtaisten toiveiden mukaan ovat 1990 Euro. Räätälöinti maksetaan erikseen ja riippuu mallin monimutkaisuudesta ja käytetyistä materiaaleista. Koko projekti on jaettu vaiheisiin. Saat täyden tiedon ennen työn aloittamista.

Emme käytä punaisessa kirjassa lueteltujen ja uhanalaisiin lajeihin kuuluvien eläinten nahkaa.

Kuinka tehdä tilaus

Tilata luominen yksinomainen laukku sinulle, vain lähettää yhteystietosi palvelun olet kiinnostunut ja palvelupäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä selventää yksityiskohtia tilauksesi.